Contact

“Als je vertrouwen hebt, hoef je niet de hele trap te zien om de eerste stap te zetten” - Martin Luther King

Vragen of een gratis kennismakingsgesprek? Neem contact op via het contactformulier.

Persoonlijke coaching: passie voor mensen

Coach Anna is ontstaan vanuit oprechte interesse in mensen. Meteen na haar studie fungeerde Anna als verbinder tussen het Nederlandse en Poolse bedrijfsleven. Daarna werkte ze in o.a. het Verenigd Koninkrijk, China, Mexico en Nederland. Naast de zorg voor haar gezin werkte ze als vrijwilliger, onderwijzer en coach. Mede door haar zoektocht naar stressreductie tijdens ziekte, verdiepte ze zich in yoga en mindfulness, en werd yogadocente.

Dit alles, gecombineerd met een passie voor de natuur, vormde en inspireerde haar tot verdere ontwikkeling ook als professioneel coach. Ze haalde ze in 2018 haar Life- loopbaan- en vitaliteit coaching diploma’s. Anna is aangesloten bij Nobco de Nederlandse Orde van Beroepscoaches en werkt als Hatha en Yin yoga docente en een emotie en communicatie coach waarbij het dichtbij zichzelf staan, balans en energiebehoud centraal staan.
Dominique, (NL)
“Ik heb de laatste weken (van het coachtraject) steeds meer te horen gekregen dat ik veranderd ben (in positieve zin). De verandering is voor mezelf heel erg voelbaar ondanks ik zelf niet dacht dat ik kon veranderen omdat ik zo gewend was te zijn wie ik ben en me er maar bij neer had gelegd dat het altijd zo zou blijven.

Na jaren verschillende therapieën zonder groot resultaat, had ik serieus niet meer het idee dat er echt iets aan mijn gevoel kon veranderen en toch zijn er met deze training weldegelijk grote veranderingen in mijn leven ontstaan. Jij haalt vragen in mij omhoog die ik zelf nooit had bedacht en laat mij antwoorden bedenken waar ik serieus iets mee kan.

Zodoende heb ik mezelf de afgelopen maanden beter leren kennen. Wie ik ben maar vooral wie ik wil zijn en wie ik ook echt kan en mag zijn.”
Becky, (VS)
“Ik had het genoegen Anna te ontmoeten toen mijn man en ik in 2011 naar Nederland verhuisden.

Anna heeft een geweldig vermogen om mensen naar zich toe te trekken, omdat ze echt luistert, zonder oordeel. Haar positieve houding en kracht zijn besmettelijk. Ze heeft een natuurlijk vermogen om mensen te coachen; een talent dat ze al jaren bezit. Anna's ervaringen in het buitenland hebben haar de inzichten gegeven om gevoelig te zijn voor culturele verschillen en standpunten. Ze omhelst echt de mensen en de omgeving, waar ze ook gaat. Het is haar aanmoediging en begeleiding, die helpt voor degenen die haar coaching opzoeken. Ze heeft de mogelijkheid om naar een probleem te kijken en te zien hoe een persoon dusdanig te begeleiden om een vrede te vinden met hoe iets is geëindigd of zal eindigen.

Toen mijn familie geconfronteerd werd met een grote trauma, hielp Anna me te focussen op wat ik op dat moment kon beheersen en help me te zien dat er nog steeds positieve dingen in mijn leven waren. Dit heeft me enorm geholpen. Hoe ver we ook van elkaar verwijderd zijn, ik weet dat, mocht het nodig zijn, ik op haar kan rekenen. Ik zou Anna ten zeerste aanbevelen als life coach.”
Daniela, (PL)
“Zeer fijne coachsessies waarin ik me volledig op mezelf kon concentreren en kon ontdekken wat ik echt wil. Het gaf me de ruimte om na te denken en hielp om inzicht te kregen voor de belangrijke beslissingen in mijn leven. Ik stelde mezelf open voor nieuwe mogelijkheden en een andere manier van denken, met behulp van de kennis en methoden van Anna.

Anna's empathie en begrip voor een andere persoon, en haar vermogen om deze in bewegen te zetten zodat het door haar gewenste resultaat wordt bereikt, is fascinerend.”

BEDANKT
Manon, (NL)
“Anna heeft mij vooral bewust gemaakt van het feit dat ik mijzelf heel hard voorbij aan het hollen was. Zij signaleerde dingen bij mij die ik zelf (nog) niet zag. Ik ben erg dankbaar dat ze mij daar destijds op attendeerde. Ook heb ik veel aan de tips die zij gaf om me bewuster te worden van de signalen van mijn lichaam.

Verder leerde Anna mij – tijdens een speciaal voor mij samengesteld coachingstraject van vier sessies - hoe het lichaam reageert op stress. Dat maakte het nog eenvoudiger voor mij om tijdig gas terug te nemen. Of ik hiermee echt een burn-out heb weten te voorkomen, valt natuurlijk lastig te zeggen. Maar die paar gesprekken met Anna hebben me veel inzicht gegeven!

Ik nam haar adviezen ter harte en profiteer daar nog dagelijks van. Zo weet ik nu precies wanneer ik even rust moet nemen als mijn lichaam een bepaald (stress)signaal geeft. Ik ga dan even wandelen of neem op een andere manier tijd voor mezelf.

Ik heb Anna leren kennen als een warm en begripvol persoon. Ze is empathisch en kan goed luisteren. Ik zou dan ook iedereen die - om wat voor reden dan ook - niet goed in zijn of haar vel zit, adviseren contact op te nemen met Anna. Ze kan echt helpen een uitweg te vinden of een nieuwe wending te ontdekken.”
Roger, (NL)
“Ik ben heel goed geholpen met mijn coachvraag en ik ben enorm tevreden over het verloop en afloop van het coachtraject. Anna is een enorm fijne persoonlijkheid die oprechte aandacht heeft en begrijpt goed hoe het coachtraject tot een succes kan brengen. Ze is een professionele coach die weet je te motiveren en te ondersteunen in het coachtraject en is altijd goed voorbereid, dit geeft een vertrouwd gevoel. Als coach heb ik je ervaren als een vertrouwenspersoon en dat zorgt voor open gesprekken en uiteindelijk de beste resultaten.”
Previous slide
Next slide

Coachstijl

Haar coachstijl is intuïtief en creatief. Ze ondersteunt je - met enthousiasme en empathie - om het beste in jezelf naar boven te halen.

Ze coacht vanuit de overtuiging dat dichtbij jezelf staan je pas écht krachtig maakt. Anna laat je zien hoe jouw zelfkennis naar een nog hoger level kan.
Dat leidt tot verrassende inzichten, waardoor je steeds meer zelfvertrouwen zult ontwikkelen. Als je je bewust bent van je eigen behoeften en krachten kun je je voor jou passende doelen opstellen. En vooral: deze ook realiseren.
Anna begeleidt je graag in dit proces!

Anna is gespecialiseerd in o.a. life coaching, loopbaancoaching en expat coaching.

Persoonlijke coaching: voor meer vitaliteit

Anna is gespecialiseerd in lifecoaching, waarbij het omgaan met veranderingen en bijbehorende emoties en de communicatie vanuit het hart de basis zijn, en

Haar persoonlijke yoga begeleiding is gericht op het ontstressen van je dagelijkse bekommeringen, balans tussen de kracht en flexibiliteit, energiebehoud en ontspanning. De natuur fungeert als uitgangspunt.

Tijdens persoonlijk coachgesprek krijg je veel inzichten en handvatten die je leven veranderen en helpen je wensen te realiseren. Een andere keer is het zelf voelen en ervaren wat je nodig hebt om verder te komen. Op deze manier vullen life coaching, yoga en natuur elkaar aan. Je kunt ze als een aparte discipline zien; samen kunnen ze nog sterker tot een verbeelding spreken.