Lifecoaching

“Jij bepaalt de mate van je eigen betrokkenheid”
- Chuck Palahniuk

Waarom lifecoaching?

Ons leven loopt zelden volgens een vooropgezet plan. Veranderingen kunnen veel van ons aanpassingsvermogen vragen. En dat is soms hard werken. Herken je dit?

Een lifecoach brengt je verder. Niet door te oordelen, wel door je je eigen pad te laten ontdekken. Door te spiegelen, aan te moedigen en te motiveren.

Lifecoaching laat je zien hoe je keuzes voor veranderingen maakt en deze vervolgens vol vertrouwen tegemoet treedt. In privé- of werksituaties, of juist in de combinatie van die twee.

Voor wie is lifecoaching?

Heb je het gevoel dat je beter ‘in je vel zou kunnen zitten’?
Herken je je in een van onderstaande situaties? Dan is lifecoaching iets voor jou.

“Anna haalt vragen in mij omhoog die ik zelf nooit had bedacht en laat mij antwoorden bedenken waar ik serieus iets mee kan.
Zodoende heb ik mezelf de afgelopen maanden beter leren kennen.”

Coach Anna

Lifecoaching door Anna is coaching vanuit empathie

Anna laat je o.a. ontdekken hoe je op je intuïtie en gevoel kunt vertrouwen. Als lifecoach is Anna breed inzetbaar. Met praktische tools en een persoonlijke, oplossingsgerichte aanpak. En met de natuur als belangrijk uitgangspunt.

Ze breidt haar coachtrajecten graag uit met wandelingen in de natuur. Dankzij haar empathie, intuïtie, coachervaring en het leven in maar liefst vijf verschillende culturen leeft ze zich snel in in jouw situatie. Zo ondersteunt ze je tijdens je veranderingsproces.

Anna geeft, naast lifecoaching, ook Expat coaching en Loopbaan coaching.