Loopbaancoaching

“Ik heb het nog nooit gedaan,
dus ik denk dat ik het wel kan”

Waarom loopbaancoaching?

Je moet steeds flexibeler, duurzaam inzetbaar en vitaal zijn, werk en privéleven adequaat combineren. Veranderingen en reorganisaties maken je sterker, maar kunnen je ook uit balans brengen. Of nieuw perspectief bieden.

Welk pad past bij jou? Hoe ga je om met teleurstelling, acceptatie, rouw, nieuwe ideeën, keuzes, etc.? En hoe zorg je dat je jezelf niet verliest?

Een loopbaancoach is je persoonlijke begeleider naar (zelf)inzicht. Wat heb je nodig om je doelen te behalen? Bijvoorbeeld een volgende stap in je carrière.
Met als doel: meer voldoening, balans en plezier.

Wat zijn jouw stressfactoren? Wat is je motivatie? Welke ontwikkelbehoefte heb je? Deze en tal van andere vragen bepalen jouw coachvraag.

Loopbaancoaching: voor wie?

Enkele voorbeelden van (loopbaan)coachvragen:

“Anna is een enorm fijne persoonlijkheid die oprechte aandacht heeft. Ze begrijpt goed hoe ze het coachtraject tot een succes kan brengen. Anna is een professionele coach die weet hoe ze je moet motiveren en ondersteunen in het coachtraject. Bovendien is ze altijd goed voorbereid, dit geeft een vertrouwd gevoel.”

Wat doet een loopbaancoach?

Anna laat je zien hoe je je concentreert op wat je echt wilt en hoe je meer kunt genieten! Anna is een professioneel klankbord. Ze daagt je uit je kwaliteiten in te zetten en keuzes te maken. Met coachgesprekken, reflectie-oefeningen en specifieke opdrachten ontdek je wat echt bij je past. En krijg je meer inzicht in de gevolgen van hoe jij denkt en handelt. Dankzij deze ontwikkeling ga je doen waar je energie van krijgt. Met meer zelfvertrouwen, vitaler en veerkrachtig.

Hoeveel tijd kost loopbaancoaching?

Dit is voor elke coachvraag anders. Gemiddeld kun je uitgaan van circa acht sessies van één tot anderhalf uur. Met opdrachten voor de volgende coachsessie. Voor een succesvolle coaching is het van belang dat je naar jezelf durft te kijken en je openstelt.

Wil jij ook vooruitkomen in je werk? Je (weer) goed en fit voelen, meer evenwicht ervaren en genieten? Dan is loopbaancoaching iets voor jou!