Warunki i oświadczenie o prywatności

Wersja: sierpień 2019

Dziękuję za odwiedziny na mojej stronie internetowej www.coachanna.nl

W celu uzyskania bliższych informacji na temat Coach Anna lub chęci umówienia się na rozmowę, warsztaty lub program coachingowy, możesz serfować w sieci, zadzwonić, skorzystać z e-maila lub wypełnić formularz znajdujący się na stronie internetowej. Tak postępując, zostawiasz ślady i / lub swoje dane w sieci. Jako firma jesteśmy zobowiązani poinformować Cię o przetwarzaniu Twoich danych osobowych a mianowicie o tym co się z nim dzieje, w jakim celu i jak te dane są przechowywane i chronione.

Poniższe oświadczenie o ochronie prywatności określa zasady przetwarzania danych osobowych.  

Zasady przetwarzania danych osobowych 

 Przetwarzam Twoje dane osobowe, ponieważ korzystasz z naszych usług i / lub sam udostępniasz te dane.

Rodzaj danych osobowych podlegąjacych przetwarzaniu

Ponieważ odwiedzasz naszą stronę  i / lub korzystasz z usług Coach Anna, Twoje dane osobowe są przetwarzane. Obejmuje to również informacje, które aktywnie udostępniasz, na przykład, tworząc profil na tej stronie, w korespondencji i telefonicznie. Są to imię   i nazwisko, adres, numer telefonu, adres e-mail, adres IP (adres, z którego strona została odwiedzona lub używane połączenie internetowe) oraz informacje o swoich działaniach na tej stronie.

Poufne dane osobowe, które przetwarzamy.

Celem naszej strony internetowej i / lub serwisu nie jest zbiórka danych o nieletnich użytkownikach stron internetowych, bez zgody ich rodziców lub opiekunów. Z braku możliwości kontroli wieku odwiedzających naszą stronę, nie jestesmy w stanie tego wykluczyć. Dlatego radzimy rodzicom uczestniczyć w aktywności swoich dzieci w internecie, aby zapobiec gromadzeniu danych o nich bez ich zgody. Jeśli mimo wszystko jesteś przekonany, ze zebraliśmy dane osobowe osoby niepełnoletniej, skontaktuj się z nami przez info@coachanna.nl, wtedy nieporządane informacje zostaną usunięte.

Twoje dane są traktowane z uwagą, poufnością i szacunkiem. Jeśli poprosisz o informacje lub sesję telefonicznie lub wysyłając e-maila, Twój e-mail lub numer telefonu jest używany tylko i wyłącznie do kontowania się z Tobą. Treść korespondencij, oraz ewentualne załączniki, nie opuszczają naszej skrzynki mailowej. 

Informacja o Twoich danych – wykorzystanie     

Twoje dane osobiste (jak np.imię i nazwisko) są wykorzystywane celem nawiązania kontaktu lub wykonania konkretnej usługi. Używamy Twoich danych, w celu skontaktowania się  z Tobą lub by poinformować Cię o istotnych sprawach związanych z nadzorem lub szkoleniem. Informacje udostępniane przez telefon nie podlegają jakiejkolwiek rejestracji. Twoje dane są również przetwarzane w celu informowania Cię o działalności firmy, oraz do analiz w celu ulepszenia strony.

Twoje informacje nie są i nie będą sprzedawane ani użyczane innym. Nie są one również używane do kompilowania obszernych profili odwiedzających, ani do podejmowania decyzji w oparciu o automatyczne przetwarzanie (tj. przez programy komputerowe lub zautomatyzowane systemy).

Udostępniane danych osobom trzecim

Coach Anna dostarcza informacji stronom trzecim tylko wtedy, gdy jest to konieczne do realizacji naszej umowy lub do wypełnienia obowiązku prawnego. Stronami trzecimi są:

  • Bank, z powodu przetwarzania płatności,
  • Doradca podatkowy, do przeglądania faktur z danymi adresowymi
  • Host na stronie internetowej, w celu zbiorki danych technicznych z emaili
  • Google Analytics, do analizy danych odwiedzających stronę

Z tymi „stronami” zawarto umowy dotyczące przetwarzania.

Co dzieje się podczas surfowania w sieci?

Coach Anna używa tylko technicznych, funkcjonalnych oraz analitycznych ciasteczek (cookie), które nie naruszają Twojej prywatności. Ciasteczko (plik cookie) to mały plik tekstowy, który jest przechowywany na komputerze, tablecie lub smartfonie, rejestrowany podczas pierwszej wizyty na tej stronie. Ciasteczka umożliwiają, prawidłowe funkcjonowanie strony internetowej, zapamiętują, na przykład, preferowane ustawienia. Poza tym są one wykorzystywane do optymalizacji naszej strony internetowej. Możesz zrezygnować z plików cookie, ustawiając przeglądarkę internetową (internet browser) tak, aby ich nie zapisywała. Ponadto możesz również usunąć wszystkie informacje, które zostały wcześniej zapisane za pomocą zmiany ustawień przeglądarki.

Google Analytics – przyjazny dla prywatności w sieci.  

W ten sposób analizowane jest zachowanie użytkowników i kliknięć na stronie. Informacje te są przechowywane przez Google na serwerach w Stanach Zjednoczonych i przetwarzane w raportach dotyczących funkcjonowania strony internetowej. Możesz znaleźć ich politykę prywatności z dodatkowymi informacjami na stronach internetowych lub Google Analytics. Google może przekazywać te informacje stronom trzecim, jeśli Google jest do tego prawnie zobowiązany lub w zakresie, w jakim takie osoby trzecie przetwarzają te informacje w imieniu Google i my nie mamy na to wpływu.

Przegląd, modyfikowanie lub usuwanie danych.  

Masz prawo do przeglądu, poprawek lub usunięcia swoich danych osobowych. Masz również prawo wycofać swoją zgodę na przetwarzanie danych lub sprzeciwić się przetwarzaniu danych osobowych przez Coach Anna i masz prawo do ich przeniesienia.

Oznacza to, że możesz wycofać swoją zgodę na przetwarzanie danych, które posiadamy o Tobie (w pliku komputerowym). Masz prawo do ich zwrotu lub przekazania Twoich danych innej, przez Ciebie wymienionej organizacji. Możesz wysłać wniosek o dostęp, korektę, usunięcie, transfer Twoich danych osobowych lub o wycofanie zgody lub sprzeciw wobec przetwarzaniu Twoich danych osobowych. Aby upewnić się, że dany wniosek został złożony przez Ciebie, prosimy o przesłanie, wraz z wnioskiem, kopii Twojego dowodu tożsamości. Ma to na celu ochronę Twojej prywatności. Odpowiemy na Twoje żądanie tak szybko, jak to możliwe, w czasie do czterech tygodni od złożenia wniosku. Coach Anna pragnie również zwrócić uwagę na to, że masz możliwość złożenia skargi do krajowego organu ochrony danych, zwanego: de Autoriteit Persoonsgegevens. Możesz to zrobić za pomocą następującego linku: 

https: // authority Individual data.nl/nl/contact-with-de-autoriteit- Individual data / tip-ons

Ochrona danych osobowych.

Coach Anna poważnie traktuje ochronę danych i podejmuje odpowiednie środki, aby zapobiec nadużyciom, utracie, nieautoryzowanemu dostępowi, niepożądanemu ujawnieniu i nieautoryzowanym zmianom. Jeśli uważasz, że Twoje dane nie są odpowiednio chronione lub istnieją oznaki nadużycia, skontaktuj się z Coach Anna za pomocą info@coachanna.nl

Mój komputer jest chroniony odpowiednimi i skutecznymi środkami technicznymi, a strona korzysta z niezawodnego certyfikatu SSL. Możesz rozpoznać połączenie SSL przez blokadę i słowo „bezpieczny” dla adresu URL.

Okres przechowywania danych osobowych.

Coach Anna nie przechowuje Twoich danych osobowych dłużej niż jest to absolutnie niezbędne do realizacji celów, dla których dane zostały zebrane. W szczególności: dane dotyczące istniejących klientów, korzystających z programów coachingowych i / lub warsztatów są przechowywane nie dłużej niż dwa lata po zakończeniu ostatniej sesji.

Dane potencjalnych klientów nie są i nie będą przechowywane dłużej niż dwa lata po pierwszym kontakcie, jeśli nie dojdzie do współpracy. 

Istnieje wyjątek: tak jak każdy przedsiębiorca, Coach Anna jest prawnie zobowiązana do utrzymywania danych w administracji, w tym faktur z danymi adresowymi, przez siedem lat. 

Masz inne pytania? Daj mi znać. Chętnie na nie odpowiem. 

www.coachanna.nl

info@coachanna.nl

Tel: 06-10079554

Numer Izby Handlowej – KvK: 75499541

 

Z poważaniem

Anna Kalbarczyk Coaching